Анелия

Тука, в България, е много хубаво. Децата са интересни, фини са, послушни са и са добри. Живеем и спим на палатки. Да. Интересно е. Малко е тясно, но ни беше хубаво. Сместихме се. Беше супер.

Отец Владим

Радвам се на това, че децата добре общуват, сприятелиха се. И се надявам, че такъв формат на провеждане на лагери ще стане традиция, добра традиция. И ние бихме идвали тук не един път.

Име?

Мисля, че по-често трябва да се организират такива събития. Защото тук природата е прекрасна и всичко е хубаво.

Мартина

Самото преживяване е много невероятно, защото когато плаваме по язовира, поседяхме на Студен Кладенец и около нас самата природа, беше уникално да я видиш, как всички тези скали се бяха надвиснали над водата и как се сработвахме в екип, за да се групираме и да вървим заедно. Това беше просто уникално преживяване. Беше много интересно.

Ирина

Много важно, това е общуване, което трябва да бъде между народите, между държавите. Хубаво е, че събират такива лагери в такива живописни места, и когато нашите деца се върнат в Русия те ще разказват също за този лагер, за тези приключения, които били тук и другите деца също ще разказват. Най-интересно е, че те се разбират. Много ценно това. И аз мисля, че ние, възрастните, трябва да се поучим от децата на общуване.